Că oamenii poartă măști, știm deja și e trist, dar să porți măști în relații… mi se pare grav. De pildă mă uit în jurul meu și văd oameni care se chinuie să pară ce nu sunt, de dragul partenerului de viață. Nici nu pot să-mi imaginez cât de greu trebuie să fie să faci asta. Pe de-o parte îi admir, pentru că o bună parte dintre cei care fac asta, o fac din iubire și pentru că nu doresc să-și dezamăgească partenerul de viață, care e situat la un alt nivel decât sunt ei sau cel puțin asta cred…

Diferențele de poziții clar frustrează oamenii slabi și pe cei ce nu au încredere în ei. Asta e o mare greșeală, cel puțin în opinia mea, de ce să faci eforturi să pari altceva decât esti, când sunt absolut sigură că omul ăla lângă care stai și pe care-l iubești, dacă te iubește, te iubește oricum ai fi fără nici un fel de efort din partea ta și fără să încerci să-i proiectezi o altă imagine decât a ta.

În fapt ajungi să nu mai stii sa fii tu, să-ti pierzi din valori și din lucrurile care te făceau fericită, care te bucurau, doar pentru ca partenerul sau partenera să creadă ca au langă ei omul perfect!

Nimeni nu e perfect și cei pe care noi îi credem perfecți au imperfecțiunile lor… Iar dacă atunci când ești tu, partenerul este nemulțumit și îți cere să te schimbi, crede-mă locul tau nu e acolo, iti vei da seama mai târziu… sper că nu prea târziu!

Perfecțiunea e plictisitoare, iar să joci rolul omului perfect este extrem de obositor.

Ține minte: Vei fi fericită doar lângă omul alături de care poti fi tu!

image

Adaugă comentariu

Anti-spam