Încă puțin și vine vacanța, sau mini-vacanța de 1 mai care anul acesta ca prin miracol coincide cu vacanța de Paște. Păi dacă e să ne facem valiza eu zic să o luăm pe rând: clar vreme de plajă nu e așa că puteți să lăsați acasă șlapii și costumele de baie că aveți timp, vara abia se pornește deci există suficient timp să le etalați.

Asta nu înseamnă că lăsăm acasă și crema cu factor de protecție pentru că briza mării arde chiar și pe vânt și soare cu dinți, crema de față hidrantantă cu factor de protecție este un must, la fel și fondul de ten, e bine să aveți tot unul cu factor de protecție, balsam de buze obligatoriu, iluminatorul arată senzațional pe ten chiar și ziua doar să aveți grijă să nu-l puneți pe tot.

Apoi dacă petreceți în club eu zic totuși să nu vă aventurați la rochii cu paiete, dantele, și alte mulăciuni. Optați pentru ținute mai chic, mai personalizate și mai comode, că poate din club ajungeți și pe plajă unde o să fiți puțin ca niște paiațe iar eu dacă mai văd tocuri în nisip de 1 mai fac atac de cord.

Hai că puteți măcar anul ăsta să alegeți altceva sau dacă e musai să vă puneți rochia aia mulată, decoltată și scurtă, măcar după club mergeți direct acasă, vă rog eu frumos!

Deci, cămășile gen rochițe, jeansii, rochiile lejere sau tip ie sunt cele mai inspirate pentru această vacanță, la fel și pantalonii largi sau evazați combinați cu topuri sunt o alegere perfectă. Să nu uitați teneșii sau mă rog, după caz, pantofii cu talpă joasă cu siguranță o să fie cei mai des folosiți și mai sunt și comozi. Mai ales că se anunță multe petreceri chiar pe plajă unde repet, tocurile nu-și au rostul.

Nu uitați de geacă. Una mai groasă și una de piele sau mai subțire, cu siguranță o să aveți nevoie de ele. Nu mizați pe faptul că luați sacoul sau geaca partenerului că nici bărbații nu mai sunt ce erau. 🙂

Pălăriile sau căciulile acelea fancy sunt și ele binevenite. Așadar, sper că anul acesta să nu mai văd furouri și bocanci, sau platforme în nisip și să văd doar bun gust, atitudine și multă feminitate că de distracție nu-mi fac griji, știu sigur că românii știu să se distreze cel mai frumos.

Apropo, dacă nu v-ați făcut timp pentru o vizită la Sephora trebuie să dați o fugă, au scos colecția de vară care e absolut senzațională. Eu mi-am achiziționat deja câteva, doar câteva dintre noutățile lor, și sunt chiar spectaculoase.

Să aveți sărbători liniștite, pline de dragoste.
Vă pupă LOLI 🙂 !!!

IMG_0198
FullSizeRender-6

Adaugă comentariu

Anti-spam