Selfie addicted !

Sunt selfie addicted și credeți-mă că nu mi-e ușor, toți prietenii mei buni știu asta și sunt foarte solicitată la ieșirile în gașcă pentru că mi-am căpătat reputația de a face cele mai bune selfie-uri. Nu știu dacă e de bine sau de rău, ideea e că dacă nici eu nu știu ce poziții mă avantajează, atunci cine? Pe cuvânt acum, să nu fim ipocriți, nimeni nu vrea să posteze fotografii în care iese urât.

Așadar mie nu mi se pare că e o boală, e la fel de adevărat că pozele mint și, în unele cazuri, mint rău de tot. M-am lovit eu de câteva cazuri în care aveam impresia că persoana pe care am văzut-o în poze și pe cine am în față sunt nu doar două persoane diferite ci persoane din galaxii diferite, SF în orice caz. Amicii ei, băieți cel puțin, nu doar o dată au fost stupefiați de realitate, la ei e și mai grav dar asta e, se mai întâmplă, așa apreciezi mai mult când fata e mai frumoasă în realitate ca în poză.

Ideea e următoarea – cred că am cele mai multe selfie-uri și eu chiar mă binedispun când îmi fac poze, nu mi se pare că e ceva în neregulă cu mine și, dacă e, până la urmă nimeni nu e perfect, pot să trăiesc foarte bine cu asta. Abia aștept să se inventeze telefonul cu băț de selfie încorporat. 🙂

Din păcate, nu am avem tot timpul un om pe post de fotograf cu noi așa că toate selfie-urile sunt binevenite! Dacă m-aș lua după toate statisticile și toți cercetătorii britanici deștepti foc, m-aș izola în casă, eventual într-o cutie, pentru că absolut tot dăunează! Eu am toleranță maximă și înțeleg orice, aproape orice, să nu exagerăm, ideea e că pe mine selfie-urile mă relaxează, mă bucură și nu renunț la ele!

Vă pup, liber la selfie-uri!

IMG_9285 IMG_3371

Comentarii (2)

 • Fla

  Pe 24 aprilie 2016 la ora 14:58

  Pe mine nu ma flateaza niciun selfie, desi crede-ma ca am facut muuuulte incercari.😅😅😅Asa ca bravo tie!

  răspunde →
  • Maria Simion

   Pe 28 aprilie 2016 la ora 20:38

   Hahahah,mai incearca e imposibil ! te pup

Adaugă comentariu

Anti-spam