Nu toate femeile se pot lauda ca natura le-a daruit picioare interminabile. Cand acestea sunt vizibil mai scurte decat trunchiul, e nevoie de ceva stiinta de a te imbraca, pentru a masca acest aspect.
Anumite haine din garderoba noastra pot masca aceasta trasatura,

Prima regula este legata de pantofi, si anume evitarea celor cu barete in jurul gleznei, pentru ca vor „taia” linia picioarelor si vor accentua aceasta trasatura.

Ar trebui ocolite si botinele sau ghetele pana la glezna, nici aceastea neavantajand femeile cu picioare scurte.Fustele trebuie sa fie scurte, in diferite croiuri. „Daca nu va simtiti confortabil cu aceasta lungime, optati pentru lungimea 3/4 si evitati rochiile si pantalonii foarte lungi. Cu cat fusta este mai scurta, cu atat picioarele par mai lungi”, afirma creatoarea de moda.

Avantajul ultimelor sezoane este ca se poarta inca pantalonii cu talie inalta, pe care ii recomand persoanelor care vor sa mascheze acest aspect. Asadar, tot ce are talie inalta este indicat in acest caz, de la fuste, pantaloni si chiar rochii evazate. Efectul este grozav!

Dungile verticale sunt de asemeni o alegere…

Adaugă comentariu

Anti-spam