În sfârșit m-am hotărât să-mi părăsesc țara! Deocamdată temporar…

Îi știți pe aceia care visează la ”American Dream”? Nu fac parte dintre ei, de altfel nu sunt deloc curioasă de America civilizată.

E pe bune… CUBA PER SIEMPRE, scrie pe mine. E un vis de-al meu, iar oamenii care îmi urmăresc li conturile de socializare ltiu deja despre nebunia asta a mea. Spun nebunie pentru că, Cuba nu e chiar o destinație de lux ci mai degrabp o experiență, o întoarcere în timp, o țară comunistă.

În fine, ideea e că se pare că voi ajunge acolo în câteva zile, culmea chiar de aniversarea mea. Nu vă faceți iluzii, acum am găsit zbor convenabil nu e vreun cadou venit din ceruri, mai cu seamă că după cât m-am documentat, chiar nu e o perioadă bună să vizitezi Cuba în august. Motivul e simplu, șansele să traverseze Cuba un uragan sunt extrem de mari. Dar vorba aceea, puțin suspans și adrenalină nu strică niciodată.

Până atunci însă mai sunt doar câteva zile, așadar aștept păreri și recomandări din partea voastră, dacă ați avut aceeași nebunie ca și mine și ați vizitat Cuba. Dacă nu, am să încerc să vă țin la curent cu ceea ce alți turiști au numit ”România acum 50 ani” #comunism!

Așa sunt eu, îmi place să dau timpul înapoi, o țară fără reclame la tot pasul, fără internet la discreție, oameni care trăiesc dintr-un salariu mediu de 25 eur/lună și cine știe ce mai descopăr acolo…

Și totuși Cuba în capul meu îmi rezonează cu bucurie, culoare, vibrație și salsa.

cu-lgflag

Am făcut și un wishlist pe care sper să-l bifez:

1. VARADERO

2. HAVANA

3. TROPICANA

4. TRINIDAD

5. PLAIA PARADISO

6. CASA DE LA MUSICA

7. VINALES

8. CAYO COCO

Sunt curioasă să te întâlnesc Cuba! #vivacuba

P.S.: Dacă aveți ponturi pentru această călătorie le aștept cu interes!

Vă pupă Loli !

Adaugă comentariu

Anti-spam