Sau cum să te îmbraci bine, la un eveniment cu „staif”, fără să cheltuieşti o avere.

Să presupunem că dispuneţi de un buget mediu spre mic şi este musai să luaţi parte la un evenimet unde să aveţi o ţinută decentă, elegantă, dar în acelaşi timp şi feminină şi pe care, în mod evident, să nu cheltuiţi o avere.

Probabil că foarte multe dintre voi v-aţi confruntat cu această problemă pe care nu aţi ştiut să o manageriaţi şi probabil tot din această cauză aţi pierdut multe ocazii şi ieşiri.

Piese sofisticate, croieli inedite şi materiale de calitate poţi găsi şi în magazine unde brandul nu e unul ca Lanvin, Prada sau Pucci. De altfel, multe dintre celebrităţile internaţionale, precum Rita Ora sau Cameron Diaz, au fost de nenumărate ori surprinse în magazine de tip „mass market”, adică, pe scurt, magazine care fac serii mari de haine, dar care respectă tendinţele şi se adresează oamenilor cu venituri medii.

În genul acesta de magazine puteţi găsi piese-cheie pentru garderobă, pe care le puteţi asorta uşor la mai multe ţinute. Unul dintre trucurile cele mai importante este să găseşti accesorii care se pot asorta uşor la orice ţinută aparent banală, schimbându-i total faţa.

A doua regulă este să vă faceţi un necesar de piese esenţiale pentru garderobă: cardigan-uri, cămăşi, fuste în croieli simple, ce pot fi achiziţionate din târguri sau din magazinele vintage. Este impresionant ce poţi cumpăra din aceste târguri! Veţi găsi produse absolut fabuloase dacă staţi bine cu răbdarea.

Mizaţi mult pe accesorii: coliere, cercei, centuri spectaculoase, pantofi clasici şi genţi care nu se demodează uşor.

1898042_955498051198535_3999222329867450907_n

Adaugă comentariu

Anti-spam