Probabil printre cele mai frumoase evenimente, sunt orgaizate de Pandora. De parca nu ar fi de ajuns ca au cele mai frumoase bijuterii, ca au dezvoltat o adevarata isterie in randul femeilor, acum fac si cele mai stylish evenimente, cu cei mai frumosi oameni in cele mai superbe locatii, despre care nici nu stiam ca exista in acest oras din ce in ce mai plin de asfalt.

Asadar Pandora au lansat cea mai recenta colectie a lor: toamna-iarna 2016!

Si pentru ca in spatele acestui brand exista oameni cool, implicati si determinati, a existat si o petrecere exclusivista dar in acelasi timp fresh si extrem de naturala, unde am avut si eu onoarea sa particip. Si aici s-a dovedit inca o data in plus, daca mai era nevoie ca si vedetele ”e” oameni. Naturale, comode, tinute vesele, nimic fortat extrem de aerisit dar in acelasi timp extrem de bine studiat totul.

Locatia, vis!

”Atelier Florens” a fost gazda evenimentului, o locatie aflata in centrul Bucurestiului intr-o casa extrem de frumoasa cu iz frantuzesc, unde gasiti cele mai inedite si spectaculoase aranjamente florale. O curte in care puteti linistiti sa admirati florile si toate detaliile care impodobesc cu mult gust oaza aceea de verdeata. In interiorul locatiei, cu extrem de mult bun gust printre frumoasele arajamente florale era expusa colectia Pandora, care vorba Biancai Ionita prietena mea, le vrei pe toate instant.

Nu stii la care sa te opresti si pe care ti-o doresti mai repede si mai mult. Eu clar, am pus ochii pe doua lantisoare cu pandativ, da… normal nu-mi putea placea doar unul, amandoua le vreau si chiar mult! V-am mai vorbit despre charm-uri, sa le vedeti pe acestea din colectia noua, nici inele nu fac un pas in spate, iar designer-ii acestui brand au reusit si pentru acest sezon de toamna-iarna sa realizeze cobinatii extreme de inspirate.

Sunt multe lucruri frumoase de spus despre povestea aceasta numita Pandora, eu sper ca oamenii acestia cu idei multe si frumoase sa existe aievea, asa cum exista pentru mine basmul.

Vizitati Pandora #visitpandorastore #lolifirstchoice #ilovepandora

Va pupa Loli!

IMG_5557FullSizeRender FullSizeRender FullSizeRender-8IMG_5579

Adaugă comentariu

Anti-spam