De pe la 14 ani am inceput sa merg la manichiura, si dupa cum unele dintre voi stiti, pe vremea aceea nu avem prea multe optiuni. Mergeam la un coafor normal de cartier, oricum toate aratau la fel. Acolo era o tanti care facea unghiile, de cele mai multe ori la fel tuturor clientelor, se schimba doar culoarea ojei. Tin minte ca foloseau carmin dupa ce-ti taiau pielitele, ceva absolut odios daca ma uit inapoi.

Lucrurile s-au schimbat in mod evident si acum, exista sute de saloane dar si nenumarate metode, forme, nuante intr-un cuvant manichiura a devenit o arta. Nu prea mai exista femei cu unghii scurte, pentru ca tehnica si in acest domeniu a avansat si acum aproape oricine isi poate pune unghii false, sau gel pe unghiile naturale. Oja nu ti mai sare ca e semi-permanenta, unghiile nu se mai rup deci in concluzie lucrurile au evoluat in bine.

Am trecut pe la multe saloane, dar de vreo 5 ani sau poate mai bine, am descoperit-o pe Dana Botea. E talentata si ii place ce face, atunci cand iti place ce faci se vede si mai mult este cam imposibil sa nu evoluezi si sa nu ai satisfactii. Satisfactiile ei suntem noi, oamenii care ii trecem pragul lunar sau chiar de doua ori pe luna.

Majoritatea dintre voi o cunoasteti pe Raluca Badulescu, cred ca ea a fost printre primele femei din Romania care a indraznit la capitolul manichiura. Cele mai rosii si lungi unghii la ea le-am vazut prima data, la fel si bijuteriile acelea care au creat o adevarata isterie intr-un anumit moment. Extravaganta dar feminina si carismatica, Raluca a deschis acum multi ani un salon, cred ca primul de acest gen,exclusiv de unghii din Bucuresti. Pana la momentul acela existau saloane unde-ti faceai de toate, eh bine Raluca, a dus la un alt nivel domeniul acesta, a ridicat stacheta si transformat manichiura intr -o arta.

V-am vorbit putin despre Raluca pentru ca in salonul ei am cunoscut-o pe Dana Botea, deja e prietena mea am depasit demult bariera aceea client-angajat, asta pentru ca ea ca om este foarte placut, tot timpul in trend si informata, mereu frumoasa asta n-am inteles cum face nici acum, si daca ai programare la 7 dimineata ea e mereu ca scoasa din cutie. E o femeie foarte cool ca de fapt toate fetele care lucreaza la Absolut Nails, te simti ca in familie si pleci si cu cele mai frumoase si spectaculoase unghii.

Dana are pagina de Facebook: Dana Botea Fashion Nails

IMG_0137 IMG_0139 IMG_0140 IMG_2825

Adaugă comentariu

Anti-spam