E clar, 90% dintre barbatii din Romania sau, ma rog, o parte din ei sunt innebuniti dupa aceasta Kim Kardashian, dar nu aceasta este problema pe care eu vreau sa o dezbat acum. Inteleg si femeile care incearca sa o copieze, dar sa inceapa isteria asta generala cu posteriorul lui Kim Kardashian, asta chiar nu o mai inteleg si eu chiar sunt toleranta, zau! Clar ca opulenta, faima si viata luxoasa vinde, si inca bine peste tot in lume.

Ce nu înțeleg eu este de ce încearcă femeile sa o copieze. Am inteles faza cu machiajul Kim Kardashian, am inteles ca va plac hainele ei, care, dupa părerea mea, de cele mai multe ori o dezavantajează, ea fiind o femeie de nici 1.60 m si purtând ținute nepotrivite pentru înălțimea ei. Nefiind nici cea mai silfidă femeie… duce o lupta acerba cu kilogramele.

De ceva vreme a apărut isteria asta cu silicoane in fese, jur, ceva mai urat si mai dizgratios n am văzut in viata mea.

E bătaie pe silicoane in fese, nu conteaza ce înălțime, ce greutate, toată lumea vrea „posteriorul lui Kim”. Am inteles si sunt pro infrumusetare prin bisturiu, dar nu trebuie sa ti se si potrivească cu dimensiunile corpului tau? Sau ne punem orice, ca vrem sa fim si noi Hollywood-iene cu orice preț?

Ne trezim si noi oare, sau efectul de turma continua sa fie cel mai obsesiv trend?!

Sunt sigura ca in maxim 5 ani o sa fie coada la cabinetele esteticienilor la scoaterea acestor monstruozitati din fese.

Deci dacă nu ai un posterior a la Kim Kardashian nu esti „fata de oraș”, (pitzi) asa ca eu zic ca mai bine faci un credit si dai fuga la chirurgul estetician! Mai departe vezi tu ce faci… Nu uita dupa ce-ti faci tunning-ul sa-ti schimbi si garderoba sa se vadă investiția, da? #fiiokardashian

P.S: Sa nu credeți ca o sa aveți si propriul vostru reality-show, da?? 😂😂

IMG_1722

Adaugă comentariu

Anti-spam