În căutare de miracole

Deci da, vreau tot timpul soluțiile rapide și evident, pe cele care dau rezultate, cred în minuni în general și sunt mereu în cautare de rapid, ușor, miraculos. Zilele trecute bântuiam pe la Sephora, îmi place magazinul lor și de multe ori îmi spun că intru doar să vad ce noutăți au mai apărut în materie de make-up și plec, nu cumpăr nimic – dar bineînțeles că nu-mi iese, tot timpul plec cu ceva, măcar un burețel sau un gloss. Ah și să nu uit, sunt un mare fan TOO FACED dar vorbim despre asta într-un articol viitor.

Bun, deci intru în magazin țintit acum, căutam o mască de față sau ceva hidrantant, cu care să nu stau foarte mult pe față și să nu fiu nevoită să o folosesc nu știu câte săptămâni ca să văd rezultate – cum spuneam, rapid și sigur. Una dintre consultante se uita contrariată la mine cum tot citeam pe fiecare mască pe care o găseam și eram de vreo 35 de minute prin magazin încercând să gasesc miracolul fără ajutorul nimănui. Într-un final, fata vine spre mine căutând să-mi ușureze situația și, mai mult decât fericită accept căci deja eram pe punctul de renunța. De aici totul a inceput sa fie simplu, doar că mie îmi place să complic lucrurile și uneori am impresia ca eu le știu pe toate (tipic românesc cred).

Îi spun ce caut și ce-mi doresc, menționez că am testat zeci de măști fără vreun rezultat, că nu am timp, că sunt mai mereu machiată prin natura jobului, că am un ten destul de sensibil – pe scurt îi fac un rezumat. Fata oricum a înțeles din prima ce voiam, mai ales că ea, spre deosebire de mine, era foarte relaxată și, mai mult, avea și soluția deci nu avea motive să se crispeze căci probabil că nu sunt singura nebună care cauta miracole. GLAM GLOW ați încercat?

Hmmm… Nu! Ce e asta? Consultanta mi-a explicat într-un mod super profesionist dar eu am să vă spun așa pe înțelesul tuturor. E cea mai tare chestie pe care am încercat-o până acum, chiar mă întrebam cum de toate divele astea de pe la Hollyood pe covorul roșu au tenul perfect, luminos, hidratat, tânăr, de parca nu îmbătrânesc niciodată. Glam Glow este soluția perfectă când nu ai timp sau urmează un eveniment important, o folosești 3 zile consecutiv pe lună iar tenul tau se va curăța, lumina și hidrata aproape instant.

E genială, deci dacă sunteți în căutarea perfecțiunii fără prea mare efort fizic, psihic și financiar, credeți-mă că e fix ce trebuie!

FullSizeRender-5

P.S.: Miracolul există la Sephora şi se numeşte: Glam Glow Flashmud Brightening Treatment Masque Soin Illuminateur.

Trandafirii superbi sunt de la Walrose.

Comentarii (2)

 • Lacra

  Pe 31 martie 2016 la ora 20:25

  Cat costa ?

  răspunde →
  • Maria Simion

   Pe 31 martie 2016 la ora 23:24

   150 ron

Adaugă comentariu

Anti-spam