Stiu ca multi dintre voi va gândiți deja la mare, dar trebuie sa mai așteptați putin, mai aveți putina rabdare inca nu am ajuns la temperatura optima pentru o escapada la mare.

Asadar, dacă tot vrei liniște si relaxare muntele este solutia potrivită intre aceste doua anotimpuri. E numai bine, nici foarte cald nici frig, exact ce trebuie pentru odihna, plimbare si liniște. Totuși, trebuie sa va alegeți cu grija ce anume va puneți in valiza, din simplu motiv ca vremea la munte se poate schimba dintr-un moment in altul si trebuie sa fiti pregătiți pentru asta.

Daca sunteti simplii sau ocazionali excursioniști, pentru ca cei profesioniști stiu exact de ce au nevoie, trebuie in primul rând sa aveți la voi o geaca impermeabilă sau o pelerina de ploaie, varianta a doua nici nu ocupa mult spațiu si s-ar putea sa te ajute.

Ochelarii de soare, indiferent de sezon nu-i lăsați acasă! Vorbesc acum de ochelarii de soare cu filtru UV nu aia fashion, soarele de munte este si el foarte puternic.

Din valiza pentru o excursie la munte nu trebuie să va lipsească câteva pulovăre din materiale light, un tricou şi o pereche de pantaloni scurţi din pluş pentru cazul în care vremea este călduroasă, o pereche de pantaloni lungi ultra-comozi – ce zici de o versiune din denim ultra-subţire, cu croială largă? Plus: două perechi de încălţări sport (tenişii sunt foolproof), sper ca nu v-ati gândit sa va luați tocuri, platforme sau mai stiu eu ce papainoage. În locul unui hanorac clasic, cu fermoar, va sugerez să mergi pe o variantă tip sweater, cu print floral subtil.

Tricourile de bumbac si ele trebuie sa aibă loc in valiza voastră, un costum de baie eventual dintr-o singura piesa, pentru ca slabe șanse sa poti sta la piscina descoperită, iar pentru indoor e o alegere înțeleapta, șlapi plus crema de protecție pentru fata.

Așadar, putem păstra un Look Stylist si la munte dacă mixam corect câteva piese vestimentare esențiale.

image

Adaugă comentariu

Anti-spam