Doamne ce parere proasta aveam despre Ego Summer Club Mamaia, foarte proasta, nu stiu de ce dar asa credeam eu, ca acolo vin oameni de proasta calitate. Daca tot s-au intamplat multe schimbari in viata mea vara asta, uite ca mi-am schimbat si parerea despre Ego, cred ca Ego-ul meu functioneaza mai bine si el vara asta si in concluzie, am aterizat cu prietenii mei nebuni si frumosi la Ego.

Era intr-o joi, pool party la Ego, stiam clar ca piscina lor ce cea mai frumoasa din Mamaia, asta stiam, dar nu muream de curiozitate sa o vad. Daca ai mei prieteni constanteni au insitat, n-am zis nu, mai ales ca joia n-ai prea multe variante. In concluzie am aterizat la Ego fara rezervare de masa, fara telefoane, am mers si noi, si ce-o fi o fi. Oricum noi ne distram oriunde, asa ne incurajam!

Ajunsa acolo, ma asteptam sa gasesc toti cocalarii din lume, ca asa auzisem eu, pai ce sa vedeti ca n-am vazut nici picior de cocalar, in schimb am gasit o muzica de vis, multi straini pusi clar pe distractie si cea mai mai cool petrecere la piscina. Cam asa cum vedeam eu in filme.

Ca gasca mea se distreaza, nu puneam la indoiala dar sa nu credeti ca nu sunt pretentiosi, si daca nu le place ceva imediat se redirectioneaza, dar chiar nu m-am mai distrat de mult atat de bine. Este inutil sa va mai spun ca am inchis petrecerea si ca cel mai frumos rasarit pe care l-am vazut vreodata a fost acolo.

A doua zi am fost sa mancam, tot acolo, sa gasim totusi nod in papura, nu mi-a iesit si  am mancat un peste senzational. Am ramas si la bronzat tot la aceeasi piscina. Nu de alta dar imi place locul din ce in ce mai mult, spre foarte mult.

In concluzie, nu ratati petrecerea de joi de la EGO, e vis… Iar rasaritul e diferit, mult mai frumos parca dupa petrecerea lor. Buni foarte buni oamenii, stiu ce fac si o fac foarte bine.

Ego-ul meu vara asta! #lessordinary

PONT: au un proseco senzational, intrebati la bar despre el! #egosummermamaia #lolihome #justlikeme #summervibe

IMG_4726 IMG_4723

Adaugă comentariu

Anti-spam