Sunt în mare trend şi arată foarte bine, sunt prezente pe podiumuri şi pe stradă, în varianta cu toc foarte înalt sau chiar fără toc. Din păcate, foarte multe femei greşesc crezând că ele se potrivesc chiar oricărei siluete sau ţinute.

IMG_8340

Aşadar, dacă faci parte din categoria femeilor scunde sau cu gambe groase, evită cizmele peste genunchi în orice variantă! La fel şi dacă intri în categoria femeilor cu picioare netonifiate, pentru că rişti ca terminaţia cizmelor să îţi scoată în evidenţă faptul că nu prea treci pe la sală, mai ales dacă ele sunt foarte mulate pe picior.

Cizmele cu toc înalt şi peste genunchi nu se poartă niciodată ziua – poţi alege cizmele gen călărie, peste genunchi, pentru această perioadă a zilei, dar niciodată cu toc! Păstrează cizmele cu toc pentru ieşirile nocturne, dar şi atunci ai mare grijă cu ce le asortezi, pentru că graniţa dintre vulgar şi sexy este una foarte subţire şi presupun că nu vrei să fii confundată cu o „starletă porno”.

Evită să porţi dresuri de culoarea pielii, foarte lucioase, sau colanţi de piele, aspectul este unul foarte ieftin şi de prost gust. Asortează cizmele cu toc peste genunchi cu rochii din materiale fluide, care urmăresc linia corpului (atenţie, nu mulate!), clos sau chiar lărguţe. Evită rochiile sau fustele midi 3/4.

O altă combinaţie plăcută constă în pantalon de stofă strâmt cu talie înaltă, împreună cu cămaşă sau tricou, unde pot fi asortate ambele tipuri de cizme, şi cu toc şi fără.

Cizmele le găsiţi pe: www.atelierfaiblesse.ro

Adaugă comentariu

Anti-spam