Fiecare femeie s-a confruntat, la un moment dat, cu o perioadă în care talia ei nu a fost „trasă prin inel”, aşa cum îşi dorea. În plus, există şi conformaţia aşa-numită „fără talie”, care cere un anumit mod de a te îmbrăca.

Apoi, există şi zilele „proaste”, în care ne simţim balonate şi avem senzaţia că toate privirile sunt aţintite asupra pântecului nostru.

Pentru toate aceste situaţii există rezolvări. Femeile „care nu au talie” trebuie să înveţe, însă, să-şi îmbrace silueta. Pentru acestea, dar şi pentru cele care au burtică, am câteva sfaturi.

p39

Prin urmare, ce purtăm daca nu avem talie sau avem burtică?

În primul rând, încercaţi să fugiţi de bluzele mulate, pentru că nu fac decât să accentueze această problemă. Purtaţi bluze lărguţe, accesorizate cu centuri late care să marcheze talia.

Bluzele tip baby-doll camuflează perfect această problemă, mai ales dacă sunt din materiale fluide. Mare atenţie, însă: evitaţi topurile sau cămăşile cu dungi orizontale.

În ceea ce priveşte rochiile, trebuie alese cele „cu tăietura în talie”, care au acelaşi efect de marcare a acesteia, sau cele croite în „A”, care ascund cu succes acestă problemă.

Când vine vorba despre imprimeuri, ar trebui preferate cele cu flori mari, ideale pentru că fiind foarte evidente, distrag atenţia de la micile imperfecţiuni ale corpului.

Aşadar, dacă purtăm tipul acesta de topuri şi asortăm o pereche de jeansi evazaţi sau clasici, platforme sau balerini, la care asortăm o geantă supradimensionată, ţinuta este una perfectă!

Adaugă comentariu

Anti-spam