Multe femei tânjesc la un bust mai mare şi încearcă să se folosească de orice artificiu ce ţine de vestimentaţie pentru a da această iluzie. Unora le iese, altora nu.

Chiar dacă toate marile case de modă creează haine pentru femeile cu sâni mici sau medii, busturile generoase sunt considerate în continuare la modă pentru foarte multe dintre femei.

Până la bisturiu, alternative sunt multe, iar prima regulă se referă la sutien. Acesta trebuie ales cu multă grijă, ţinându-se cont de faptul că mărimea cupelor nu este aceiaşi cu mărimea sânilor. Îţi poţi da seama că este un sutien nepotrivit dacă bretelele cad frecvent sau lasă urme pe piele.

Cea mai simplă metodă de a mări sânii fără a trece pe la medic o reprezintă sutienele push up, iar cel mai indicat model este cel cunoscut sub numele „push up balconette”, pentru că pieptul arată foarte natural.

Totuşi aveţi mare grijă ca sânii să nu iasă prea mult din sutien, pentru că efectul este dizgraţios!

Încă un truc care funcţionează foarte bine îl reprezintă volanele şi topurile cu volane pe piept, care dau volum şi arată foarte bine. La fel şi rochiile, cu condiţia să purtăm o curea în talie, bluzele să aibă buzunare pe piept, care au aproape acelaşi efect. Dacă ai bustul mic, nu înseamnă că nu poţi să porţi decolteu. Evită decolteurile în ‘V’ sau pe cele foarte adânci. Alege, în schimb, decolteuri înalte şi asimetrice.

Dacă ţinuta aleasă este în alb şi negru, topul trebuie să fie alb, iar pantalonii negri. În rest, se recomadă culori calde şi accesorii minimaliste.

p9

Adaugă comentariu

Anti-spam