Linia dintre sexy şi vulgar este extrem de fină, aşadar foarte uşor de depăşit. Orice femeie care nu vrea să fie greşit judecată, după felul în care e îmbracată, trebuie să ştie câteva trucuri.

Aşadar, „femeia fină” nu va purta niciodată topuri cu decolteuri prin care îi „explodează” sânii şi extrem de mulate, pantaloni extrem de scurţi şi pe corp, bluze „cu vedere la buric” în combinaţie cu fuste mini.

Deasemenea, pantalonii scurţi nu trebuie asortaţi la sandale cu platforme foarte înalte.

Probabil cele mai vulgare şi primele în topul „aşa nu” sunt sandalele cu talpă şi platformă imense, cele care sunt foarte des folosite de dansatoarele la bară şi pe care, din păcate, le mai vedem şi pe stradă.

O altă regulă de bază este să nu purtaţi niciodată o rochie care să fie şi decoltată, şi scurtă, şi cu spatele gol. Este extrem de vulgară şi de prost gust, indiferent cât de bine arătaţi. Limitaţi-vă doar la evidenţierea unei singure părţi a corpului, pentru că e valabilă şi aici zicala „Ce e mult strică!”. Şi în îmbrăcăminte, ca în orice, trebuie păstrat un echilibru şi anumite proporţii.

Daca alegeţi să purtaţi pantaloni extrem de strâmţi, evitaţi bluzele până în talie sau cu decolteul până la buric. În loc să puneţi accentul pe sâni sau partea dorsală, mai bine încercaţi să scoateţi în evidenţă gleznele, gâtul, o piele bine hidratată, şi cu siguranţă lumea din jur va aprecia mult mai mult femeia sofisticată, glamour şi feminină.

Foto: Chictopia

Adaugă comentariu

Anti-spam