Cel mai potrivit cadou…

Mă adresez domnilor! Majoritatea nu aveţi răbdare la cumpărături şi nici cu timpul nu staţi excepţional. E adevărat? Aşa că, dacă sunteţi în pană de idei şi nu ştiţi ce cadou să-i faceţi femeii (sau femeilor) din viaţa dumneavoastră mergeţi la sigur cu Pandora! Ştiu, vă întrebaţi acum ce sau cine e Pandora asta. Răbdare, mă explic acum!

Pandora este un brand de bijuterii unicat, deosebite şi cel mai interesant este faptul că este accesibil pentru toate buzunarele! Orice gen de femeie, indiferent de stil, vârstă sau pretenţii îşi va găsi la Pandora ceva care să îi placă! În cazul în care soţia sau iubita dumneavoastră are deja o brăţară Pandora cu siguranţă mai are loc pentru un charm sau chiar două. Charmurile au şi ele povestea lor cum şi brăţările o au. Toate simbolizează sau înseamnă ceva, de la familie şi iubire până la sport sau travel.

Ăsta e farmecul acestui brand. Fiecare charm, brăţări, inele, toate au o poveste. Sunt bijuterii cu personalitate care merită dăruite. Eu am deja o brăţară Pandora plină aproape (mai am 2 locuri libere de fapt), asta aşa, dacă interesează pe cineva. De curând am mai primit una şi am început să „lucrez” la popularea ei cu diverse charmuri fiecare având în spate povestea unui moment sau amintirea unei persoane dragi. În acest fel am şi port cu mine mereu tot ceea ce e aproape de sufletul meu.

Dacă ajungeţi la magazin şi tot nu ştiţi ce să alegeţi nu intraţi în panică! Există consiliere de vânzări foarte bine pregătite şi extrem de amabile. Ahhh, să nu uit… Brăţările Pandora sunt pe măsuri (S, M ,L). Asiguraţi-vă că ştiţi măcar ochiometric ce dimensiune are închieietura jumătăţii voastre. 🙂

Concluzia? Vrei o femeie fericită? PANDORA este alegerea! O să îmi mulţumiţi! 🙂

940-360-pandora-january-brand-image

P.S: Cu un scurt search pe Google aflaţi unde se află cel mai apropiat magazin Pandora de dumneavoastră. 🙂

Comentarii (2)

 • Raluca

  Pe 2 martie 2016 la ora 22:56

  100% de acord,de nici o luna mi am luat bratara, desi mi o doream de ff mult timp, si am 2 charmuri si un clips, astept cu nerabdare fiecare ocazie sa ma primesc sau sa imi mai achizitionez cate unul,din pacate in brasov inca nu este magazin:(!

  răspunde →
  • Maria Simion

   Pe 3 martie 2016 la ora 8:36

   Sunt sigura ca urmeaza sa deschida si in Brasov,pana atunci iti doresc la cat mai multe charmuri!

Adaugă comentariu

Anti-spam