Draga mea de la bun inceput trebuie sa iti spun ca parul are nevoie de ajutorul tau, trebuie sa ai timp pentru el si sa ii acorzi atentie altfel rezultatele nu vor exista. Asadar daca nu ai timp nu iti face iluzii pentru ca hocus pocus nu functioneaza. La fel nu functioneaza sampoanele din reclamele TV.

Ajuta-l si rezultatele se vor vedea in maxim o luna!

Trebuie să înţelegi că atunci când vrei un păr lung şi frumos, alimentaţia este foarte importantă. Consuma cât mai multe fructe şi legume, carne de pui şi peşte gras, verdeţuri, ficat, ouă, ciuperci, nuci, seminţe de in.Alimente bogate în vitamina A, B, C si E sunt esenţiale pentru creşterea părului. Suplimentele alimentare sunt şi ele o soluţie, dar nu trebuie luate în exces. O cură de zinc şi seleniu, ginko biloba este ideală pentru părul tău. Părul este o parte vie din organismul nostru, se hrăneşte şi creşte, deci este ajutat de alimentaţie şi de prezenţa suplimentelor nutritive.

Masează scalpul

Circulația sanguină la nivelul scalpului este esențială pentru creșterea părului rapid. Dacă îți masezi deja scalpul de fiecare dată când te speli pe cap pentru câteva minute, fă din masaj un obicei zilnic, chiar și atunci când părul este uscat.

Stimularea scalpului funcționează cel mai bine atunci când este făcută zilnic și cu mișcări delicate, care să nu smulgă din rădăcină nici măcar un fir.

Tunde vârfurile

Chiar dacă primul impuls atunci când vrei să-ţi laşi părul să crească este să nu-l mai tunzi deloc, trebuie să ştii că dacă îţi tai, regulat, vârfurile despicate ai şanse mai mari să-ţi crească mai repede părul. Este cunoscut faptul că, vârfurile tocite încetinesc creşterea firului de păr.

Nu exagera cu spalatul pe cap

Nu exagera cu spalatul pe cap – stim ca iti doresti sa ai un par cat mai frumos si ca in momentul in care ti se ingrasa putin parul, mai ales bretonul, imediat te duci sub dus, dar nu este bine sa te speli zilnic pe cap pentru ca in felul acesta nu rezolvi problema, ci doar o inrautatesti.

Protejează rădăcina părului

Firul de păr este mort, dar rădăcina părului este vie și are nevoie să fie protejată pentru a funcționa în condiții cât mai bune. Ai grijă de sănătatea scalpului, dacă vrei un păr lung şi frumos.

Elimină orice obicei care poate dăuna rădăcinii părului. Folosirea aparatelor de coafat fierbinți foarte aproape de rădăcina părului o afectează puternic și poate încetini ritmul de creștere a părului.

Renunță la coafurile care țin părul în tensiune, de la clasica coadă făcută prea strâns până la coafurile care necesită utilizarea unei cantități foarte mari de fixativ puternic. Toate acestea dăunează grav sănătaţii părului tău.Asta daca poti, daca nu poti, foloseste uleiurile si produsele de coafat care protezeaja parul la temperaturi inalte.

Si pentru ca am fost intrebata ce produse de ingrijire a parului folosesc aveti mai jos fotografiile, cu mentiunea ca ce la mine functioneaza nu e musai sa functioneze si la tine!

Te pupa Loli!

IMG_0271 IMG_6677 IMG_9553

Adaugă comentariu

Anti-spam