Exista o serie de tinute si accesorii care nu au ce cauta la malul marii. Facem lista celor mai grave greseli vestimentare pe care le putem face odata ajunsi pe litoral.

E o vara incendiara, si la propriu si la figurat, pentru ca am vazut, pe langa multe doamne si domnisoare extrem de feminine si frumoase pe plaja, si foarte multe greseli, unele chiar duse la extrem, ridicole, penibile si extrem de vulgare. Incepem cu femeile care nu vor sa se desparta de tocuri nici la plaja – sunt sigura ca stiti cu totii despre ce vorbesc, acele domnisoare care apar pe plaja cu tocuri de 14 cm si se afunda gratios in nisip, evident ca niste gazele parca cazute pe plaja direct din club.

Daca aveti un complex de inaltime, am sa va dau un pont: exista slapi de plaja cu talpa ortopedica, nu sunt chiar senzationali, ce-i drept, dar sunt o alegere mult mai fericita. Nu este singura neregula in tinuta doamnelor pe litoral. O greseala majora o reprezinta si accesoriile in exces la plaja.

O alta greseala ingrozitoare este accesorizarea excesiva atunci cand iesim la plaja, cu tot felul de brizbrizuri (lanturi, inele, coliere, zeci de bratari si cercei imensi), eventual toate stralucitoare…
Singurul efect este „bronzul zebrat” – puncteaza designerul, amintind si alte inconveniente in cazul purtarii in exces a accesoriilor la plaja: acestea se umplu de ulei de plaja si atrag ca un magnet nisipul.

Insa cea mai mare greseala pe plaja o reprezina slipul tanga. Am ajuns si la celebrul slip tanga, care este iesit din trend de aproape 5 ani, dar de care unele domnisoare nu se pot desparti, vin imediat si cu argumente contra afisarii acestuia pe plaja.

In afara de faptul ca aratati ca niste adevarate starlete porno sau animatoare, sunteti mai mult decat ridicole… Incercati sa purtati constume din 2 piese cu slip brazilian sau chiar costume intregi. Efectul este unul mult mai rafinat si mai feminin. Garantat!

Daca esti tentat sa crezi ca lista „nu”-urilor la plaja se incheie aici, afla ca in niciun caz. O greseala majora, care nu tine de vestimentatie, dar este decisiva pentru infatisare, o reprezinta machiajul in exces.

Inainte sa incheiem, vreau sa vorbim putin de machiajul opulent sau tenul extrem de incarcat de fond de ten, pudra, blush si ruj strident pe plaja.

Sa ma lamureasca si pe mine cineva care este motivul pentru care la ora 10, pe plaja, trebuie sa avem un kg de rimel si toate cele mai sus enumerate pe fata?! Nu credeti ca este suficienta o crema de protectie si, eventual, ceva hidratant?

tocuri-plaja

www.wonderlolita.ro

Adaugă comentariu

Anti-spam