Lenjeria intimă „la vedere” nu e o imagine tocmai plăcută. În general, e vorba despre o scăpare, iar subiectul e unul tabu. De cele mai multe ori, din păcate, lenjeria intimă iese la iveală exact atunci când nu dorim. Există, însă, şi situaţii când o putem lăsa la iveală în mod intenţionat.

Mai precis, dacă o faci cu stil, merită să-ţi evidenţiezi ce ai frumos, evident, cu grijă să nu o dai în vulgaritate. Şi anume, la topurile transparente putem purta un sutien ori în nuanţa topului ori într-o culoare aprinsă, ca intenţia să fie cât mai evidentă.

Putem face acest lucru cu o condiţie: ca sutienul să fie unul fin, iar în partea de jos să asortăm un pantalon lung, o fustă în ‘A’ peste genunchi, jeans evazat, etc.

Trebuie să se meargă pe principiul că, dacă descoperim partea de sus, să acoperim în jos, pentru a avea un echilibru în înfăţişare.

Apoi, la rochiile de seară complet din dantelă, fără dublură, putem purta un body nude (culoarea pielii), negru sau în culoarea rochiei, care se vede decent prin spărtura dantelei. Există însă o condiţie: slipul să nu fie tanga.

În rest, bikinii care ies din jeans sau sutienul purtat la vedere nu sunt permise, pentru că depaşesc graniţa bunului simţ.

Adaugă comentariu

Anti-spam